Szerényebben, de megtartják a Gărâna Nemzetközi Jazzfesztivált

Augusztus 6. és 9. között, egy hónappal később rendezik meg a Krassó-Szörény megyei Szörényordason a Gărâna Nemzetközi Jazzfesztivál 24. kiadását, a járványügyi előírások miatt szerényebb körülmények között, jelentették be a szervezők.

A koncertek a nagyszínpadra korlátozódnak, és a bizonytalan közlekedés miatt kizárólag európai fellépőket hívnak meg a romániaiak mellett, köztük visszatérő vendégek és első alkalommal meghívott művészek is lesznek.

Eddig a következő előadók igazolták vissza jelenlétüket a fesztiválon: RYMDEN (Norvégia, Svédország), David Helbock Trio (Ausztria), Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Németország), Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Szlovénia, Olaszország, Franciaország), Edgar Knecht meets Frederik Köster (Németország), Nik Bärtsch’s RONIN (Svájc), Marius Pop Band, Emi Drăgoi Group és Van Der Cris (Románia).

Csak bérleteket lehet váltani 360 lejért, korlátozott számban online. A már megváltott bérletek érvényesek, ugyanakkor a 2021-es kiadáson is felhasználhatóak, vagy beválthatóak egy 2021. december 31-ig érvényes voucherre.

A fesztivált a kulturális minisztérium, Krassó-Szörény és Temes megye önkormányzatai, a temesvári polgármesteri hivatal, illetve a temesvári lengyel és német kulturális intézet támogatja.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?