Aradon lép fel Laár András humorista

Na, mi van? Ez a címe Laár András önálló estjének, amelyet december 22-én, szerdán, 19 órakor az Aradi Kamaraszínház közönsége is megtekinthet. A humorista nemrég Karinthy-gyűrűt vehetett át.

„A címben szereplő kérdésre terjedelmes választ kapnak Önök Aradon is!” – ígéri a népszerű humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap, a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító és jelenlegi tagja, aki december 22-én, szerdán 19 órakor lép színpadra az aradi bábszínház termében. Laár András előadói estjén Besenyő T.A. István, azaz Besenyő Terep Auta István, valamint Kemenesfalvi Bácsi, a Költő, és a Jóságos Edebede Bácsi segít majd eligazodni a közönségnek.

Az előadásra jegyek 20 (teljes ár), 10 (nyugdíjas, egyetemista) és 5 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában december 10-től, valamint online, a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden, szerdán, pénteken 10-16, csütörtökön 10-14 és 17-19 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 17-19 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges.

Az aktuális járványügyi szabályok értelmében az előadáson azok vehetnek részt, akik rendelkeznek oltási igazolvánnyal vagy kigyógyultak a koronavírus-megbetegedésből, és ezt bizonyítani tudják 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással.

Laár András és Galla Miklós esete a Karinthy-gyűrűvel

Szerdán adták át a magyarországi közmédia (MTVA) díjait, a szórakoztató műsorokban nyújtott kiemelkedő előadói tevékenységért járó Karinthy-gyűrűt idén Laár András humorista vehette át. 

A díjat 2021-ben eredetileg Galla Miklósnak, a L'art pour L'art társulat másik tagjának ítélték, ám később arról értesítették, hogy visszavonják, mert közelmúltbeli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia és a Karinthy-gyűrű értékrendjével és szellemiségével. Galla az Indexnek úgy nyilatkozott, szerinte ok nélkül vonták vissza tőle a kitüntetést, és azt is elmondta, hogy az MTVA-hoz közel álló forrása szerint a döntéshozók politikai okokból, Karácsony Gergely mozgalmához való vélt csatlakozása miatt döntöttek így.

A humorista Orbán Viktor miniszterelnöknek és Dobos Menyhértnek, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Vezérigazgatójának is levelet írt, hogy megkaphassa a korábban neki ítélt díjat. „A legközelebbi Karinthy-gyűrű az ENYÉM. Negyven év szorgalmas, tisztességes munkájával érdemeltem ki. Amíg én nem kaptam meg, nem kaphatja meg más. Ha valaki más felhúzza az ujjára, az én Karinthy-gyűrűmet bitorolja” – idézte fel a Hvg.hu. 

A lap emlékeztet: Laár András és Galla Miklós megszakították a kapcsolatot egymással, miután Galla kilépett a L'art pour L'art társulatból, és csak 2015-ben békültek ki, és léptek fel újra együtt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?