A színház világnapját ünneplik Kolozsváron

Izgalmas programokkal készül a Kolozsvári Állami Magyar Színház március 27-ére, a színház világnapjának ünneplésére.

Március 27-én, szerdán ünnepeljük a színház világnapját. Ez alkalomból egész napra megnyílik a Kolozsvári Állami Magyar Színház a közönség előtt: közösségépítő, szórakoztató és jótékonysági programokkal is várják az érdeklődőket.

Forrás: Kolozsvári Állami Magyar Színház Facebook-oldala

Valóra válik minden színházkedvelő álma, hiszen 14 órától lehetőség nyílik felfedezni a kulisszák mögötti világot. Kántor Melinda vezetésével az érdeklődők betekinthetnek a színfalak mögé, ezzel is jobban megismerve a kedvenc előadásaik hátterében folyó munkálatokat. A programon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, melyet az eva.marton@huntheater.ro e-mail címen, vagy a 07551455203-as telefonszámon tehetnek meg.

16 órától kezdetét veszi a Könyvek másodkézből, első olvasásra elnevezésű jótékonysági program a Kéz a Kézben Jótékonysági Könyvlicit Csoporttal közös szervezésben. A program keretében bárki kedvére válogathat a számtalan izgalmas olvasmány közül, melyekhez becsületkassza társul. A befolyt összeget Kaszta Zalán Dominik gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők. A kisfiú történetéről itt olvashatnak részletesebben.

Forrás: Kolozsvári Állami Magyar Színház Facebook-oldala

Szintén 16 órától zajlik a plakátbörze is. A színház előadásainak dedikált plakátjaiból válogathatnak az érdeklődők, hogy otthon is velük lehessenek kedvenc darabjaik. Ezzel párhuzamosan zajlik majd egyfajta mini „fotóverseny” is. A KÁMSZ kuckóban különböző kreatív fotók készítésére lesz lehetőség a színházi kellékek felhasználásával. Az elkészült képeket #huntheater és #huntheatersociety hashtagekkel ellátva várják az Instagramon, a legjobbakat pedig egy páros belépővel jutalmazzák a Stuart Mária című előadás bemutatójára.

Délután, a megszokottól eltérően már 16 órától nyitva tart a színház büféje is, ahol számtalan izgalmas társasjáték kipróbálására lesz lehetőség. Estére is érdemes lesz maradni, hiszen 19 órától a nagysikerű Rokonok című előadást játsza a társulat, melyre jegyeket itt lehet váltani. Az előadást követően közönségtalálkozóra kerül sor.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?