A Massive Attack varázsolta el rajongóit az Electric Castle negyedik napján

Szombaton 68 000 rajongó élvezhette a hőséget, az esőt és az előadók show-ját egyaránt az Electric Castle fesztiválon a Kolozs megyei Bonchidán. 

Az Electric Castle negyedik napján, szombaton a Massive Attack az év egyik legszebb koncertjével varázsolta el rajongóit, a Chase and Status megerősítette pozícióját az electro top előadói között, Marc Rebillet pedig bebizonyította, hogy az ideális fesztiválöltözet a minimalista – írják a fesztivál szervezői közleményükben.

Fotó: Andrei Popa/Electric Castle

Szombaton 68 000 rajongó élvezhette a hőséget, az esőt és az előadók show-ját egyaránt az Electric Castle fesztiválon a Kolozs megyei Bonchidán, számolnak be a szervezők. A Massive Attack karrierje legnagyobb slágereit hozta el, erőteljes társadalmi üzenetekkel megtűzdelve koncertjét. Az Unfinished Symphony, az Angel és a Safe From Harm című dalokat egy vizuálisan minimalista show kísérte.

Marc Rebillet öltözködési stílusa is minimalista volt | Fotó forrása: Electric Castle/Andreea Popa

Minimalista volt Marc Rebillet öltözködési stílusa is. Az előadó koncertjén nem vette a fáradságot, hogy elhozza híres öltözetét, hanem a szabadságot választotta, és szinte meztelenül táncolt.

Fotó: Miluta Flueras/Electric Castle

„Az adrenalin a fesztivál utolsó napjára is magas fordulatszámon marad. A nagyszínpadon három Electric Castle-premier is lesz: a Vama zenekar, Sevdaliza és a dancehall szupersztár Sean Paul”, majd a buli reggel 8 óráig tart. Az EC Village kempingben megszálló 15 000 fesztiválozó hétfőn délelőtt búcsúzik el attól a helytől, amely az elmúlt egy hétben az otthona volt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

Kimaradt?