Közeledik a tizenegyedik Kommunikációs Napok

A média és valóság téma köré szervezik meg az idei, immár 11. Kommunikációs Napokat, december 5. és 7. között – tájékoztattak közleményükben a szervezők, a BBTE Politika-, Közigazgatás és Kommunikációtudományi Kar Kommunikáció és közkapcsolatok szak végzős diákjai.

Az eddigi program szerint a konferencián A PR szerepe a szórakoztató produkciók népszerűsítésében címmel tart előadást Illés Gabriella producer. Nevéhez olyan nagy magyarországi élő showműsorok köthetők, mint a Megasztár, Nagy Duett, illetve Virtuózok. Munkájával számos magyar szakmai- és közönségdíjat elnyert, a Játékkészítő pop-show-musical és az Álomutazó ötletgazdája, nagysikerű licensz és saját fejlesztésű kiállítások (Gateway to Space – Űrkiállítás, Living Dinosaurs, The Champion) magyarországi megálmodója, valamint az idén novemberben, Budapesten létrehozott VR Vidámpark alapítója és tulajdonosa.

Hermann Veronika irodalomtörténész, az ELTE Média-és Kommunikáció Tanszékének egyetemi adjunktusa és Keszeg Anna kultúrakutató, a BBTE Kommunikáció-, Közkapcsolatok és Reklám Intézetének egyetemi adjunktusa Sorozatvalóság címmel az újgenerációs televíziós sorozatok valóságvonatkozásairól tartanak előadást az idei Kommunikációs Napokon.

Jelen lesz Berta László, a Publicis Groupe Hungary kreatív vezetője és stratégája is, előadásának címe Reklám és valóság-, avagy a reklámos hazugságok evolúciója. A Valóság(hűtlen) című előadásában fog betekintést nyújtani a televíziózás rejtelmeibe Bagaméri Noémi, aki 2015 óta az Erdélyi Magyar Televízió munkatársa. Korábban szülővárosában, Kolozsváron, a Panoráma szerkesztő-műsorvezetője volt, újonnan pedig Csíkszerdából hetente jelentezik az Oxigén című bejátszással.

Grubisics Csaga reklámgrafikus, vizuális kommunikációs szakember Legyen szép a kép! A kép mint eszköz a székelyföldi reklámiparban címmel a székelyföldi nagyvállalatok grafikai tervezéséről, külső kommunikációjukról és különböző szakmai kihívásokról tart előadást.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a program még folyamatosan bővül, az újdonságokat a konferencia Facebook-oldalán lehet követni.

(Címlapfotó forrása: Tompa Réka/Kommunikációs Napok Facebook-oldala)

Kapcsolódók

Kimaradt?