Halálos balesetet okozott egy romániai kisbusz az M1-es autópályán

Fotó: MTIÖt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében, amikor egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba.

A baleset kedd délután történt - közölték a magyar rendőrség honlapján. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a halálos áldozatok mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették. A Győr felé vezető oldalon a rendőrök továbbra is leterelik a forgalmat az autópályáról - tették hozzá.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember - két nő és három férfi - halt meg. Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők - tette hozzá a szóvivő.

Kapcsolódók

Kimaradt?