Forgalommal szemben hajtott fel az autópályára, horrorbalesetet okozott

Négy halálos áldozatot követelt kedd este az a baleset, amelyet egy 32 éves román állampolgár okozott, amikor a forgalommal szemben száguldozott a németországi A99-es autópályán.

A merkur.de című német portál beszámolója szerint a baleset München közelében, Hohenbrunn településnél történt. A német kollégák videóriportját és fotóit is itt tekinthetik meg.

 

 

A németországi autópálya-rendőrséghez kedd este 21:39-kor futott be a riasztás, hogy az A99-es autópálya München és Salzburg közötti szakaszán a hohenbrunni csomópontnál egy Volkswagen Sharan márkájú gépkocsi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára. Alig pár perccel később már arról jött a bejelentés, hogy a fogalommal szemben száguldozó gépkocsi frontálisan ütközött egy Audival. A balesetben négy személy vesztette életét, mindkét járműben kettő kettő: a VW Sharant vezető 32 éves román állampolgárságú férfi és ugyancsak román állampolgárságú 50 éves utastársa, valamint az Audiban levő két - 34 és 43 éves - német állampolgárságú személy.

Az első vizsgálatok alapján a német rendőrség nem talált arra utaló jeleket, hogy a 32 éves román sofőr kábítószeres vagy akoholos befolyásoltság alatt lett volna.

(Címlapi fotó forrása: pexels.com)

Kapcsolódók

Kimaradt?