Eltűnt Londonban egy román nagytatata

Gyermeke családját jött meglátogatni, és elveszett a brit fővárosban egy román férfi.

Vasile Beleát utoljára kedden délelőtt látták a dél-londoni Stockwell metrómegállóban, miután külön szakadt a fiától, mert becsukódott előtte a metróajtó - idézte a Daily Mailt az Index. A rendőrség szerint a férfi felszállhatott a következő szerelvényre, hogy visszatérjen Suttonba, ahol a fia otthonában szállt meg karácsony óta.

“A Northern vonalról a Victoriara akartak átszállni Stockwellnél. A férjem még felfért a metróra, de az apósom előtt becsukódott az ajtó. A férjem jelezni próbált neki, hogy maradjon ott, de az apósom valószínűleg felszállhatott a következő szerelvényre. Csak látogatóban volt nálunk, még soha nem utazott metrón, és nem beszél angolul. Ha látják, kérem segítsenek neki hazatalálni, mert rettentően aggódunk érte. Farmert és egy hosszú fekete kabátot viselt, amikor eltűnt” - mondta a Mail Online-nak a férfi menye.

A 63 éves férfinél volt pénz, és bérlet is, de nem vitt magával semmilyen gyógyszert. Volt nála mobil telefon, de működő SIM-kártya nélkül. Beleának a hónap végére kellene Romániába hazatérnie.

Kimaradt?