Tizennyolc millió eurót fektet be Erdélyben a magyar energiaital-gyártó

A Hell Energy közel 14 ezer négyzetméteres új székhelyet épít Maros megyében.

Új székhelyet épít a Maros megyei Nyárádtőn a piacvezető magyar energiaital-gyártó, a Hell Energy. Az épületben 3800 négyzetméteren irodák lesznek, 10 ezer négyzetméteren pedig raktár. Ez utóbbiban 12 500 raklapnyi áru tárolására lesz lehetőség.Bruce Willis a befektető vállalat reklámarca | Fotó: Facebook

A beruházás becsült értéke 18 millió euró. A munkálatok az év elején kezdődtek, s a tervek szerint 2022 végéig be kell fejeződjenek. A beruházás eredményeként a Hell Energy romániai dolgozóinak száma 20 fővel nő majd.

A Hell Energy energiaitalokat, teákat és üdítő italokat, vitaminos italokat és előre elkészített kávét forgalmaz, az energiaitalok terén piacvezető. „A célunk az, hogy viszonylag rövid idő alatt ugyanazokat a piaci eredményeket érjük el, mint az energiaitalokkal. Ez az oka, hogy növeljük a raktározási kapacitásunkat, a kiszállítások hatékonyságának növelésére készülünk, a szállítási idő csökkentésére” – nyilatkozta Márton Domokos, a Hell Energyi romániai ügyvezető igazgatója.

A Hell Energy roppant sikeres évtizedet tudhat maga mögött Romániában. 2012-ben a cég árbevétele még csak 26 millió lej volt, ami 2021-re 241,5 millióra nőtt. Tavaly a romániai leányvállalat 162 főt foglalkoztatott.

A Hell termékeit 50 országban forgalmazzák, több piacon piacvezetők. A Hell reklámarca 2018 óta Bruce Willis.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?