Továbbra is toboroz munkatársakat a CGS Csíkszeredában

Sikeresen működik Románia egyik legnagyobb ügyfélszolgálati vállalatának nemrégiben megnyílt csíkszeredai irodája. Az székelyföldi fióknál induláskor 180 személy számára hirdettek meg álláslehetőséget. Többek között a magyarországi ügyfelek növekvő száma miatt volt kézenfekvő a vállalatnak, hogy hatodik romániai irodáját Csíkszeredában nyissa meg.

Jelenleg is toboroz munkatársakat a CGS (Computer Generated Solutions), hozzávetőleg 100 csíkszeredai alkalmazottja van a cégnek. Június elején hirdettek meg újabb 50 munkahelyet, amelyre elsősorban fiatal, felsőfokú végzettséggel rendelkező, és természetesen magyarul jól beszélő munkatársakat keresnek – közölte megkeresésünkre Mira Stănescu, a CGS Románia marketing menedzsere.

„Nagyon sok frissen végzett munkatársat vettünk fel Csíkszeredában, ellenben jócskán vannak a 30-as éveikben járó alkalmazottak is, akik nagyszerűen beilleszkedtek a dinamikusan fejlődő csapatba. Szakirányú végzettséget nem követelünk meg, mivel az újonnan felvett munkatársak első körben egy 4-6 hetes felkészítőn vesznek részt, ezután kezdik meg munkájukat a cégnél” – adta tudtunkra az ügyvezető.

A cég pozitívumként említi, hogy lehetőséget biztosítanak a rugalmas munkavégzésre, vannak, akik csak részmunkaidőben dolgoznak. Ennek köszönhetően egyetemistáknak is lehetőségük van a tanulás mellett dolgozni.

Arra kérdésünkre, hogy kezdetben Csíkszeredában milyen volt az érdeklődés a multinacionális cég által kínált munkalehetőségre, azt a választ kaptuk, hogy a CGS munkatársai alapos piackutatást végeztek a térségben, ennek köszönhetően esett a választásuk Csíkszeredára. A mérések igazolták önmagukat, nagyon sokan jelentkeztek már az induláskor. A térségben kiemelkedően jónak számít, hogy munkatapasztalattal nem rendelkezőknek is lehetőségük van nettó 350 euró körüli munkabérért dolgozni.

Csíkszeredában jelenleg kizárólag magyar ügyfelekkel dolgoznak, de a marketing menedzser elmondása szerint a folyamatosan növekvő piacnak köszönhetően hamarosan itt is keresnek angol nyelven jól beszélő ügyfélszolgálati munkatársakat.

Az amerikai székhelyű CGS 2006 óta van jelen a romániai piacon, és jelenleg 22 nyelven nyújtanak szolgáltatást ügyfeleiknek. Csíkszeredán kívül Bukarestben, Brassóban, Zsilvásárhelyen, Szebenben és Galacon működtetnek irodát. A CGS-t világszinten a 15 legjobb vállalat között tartják számon az ügyfélszolgálat területén.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?