Megnyitotta kapuit a Csík expó (GALÉRIA)

Megnyitotta csütörtökön kapuit a Fogyasztási cikkek nemzetközi vására Csíkszeredában. A Vákár Lajos Műjégpálya épületében megrendezett expón 1000 négyzetméteren mintegy 95 cég mutatkozik be.

Mint a szervező cég, az Expo-har képviselője, Csipor Attila elmondta, ahhoz, hogy egy térség gazdasági élete megpezsdüljön, szükség van a kiállításokra, vásárokra, hiszen itt találkozhat a kereslet a kínálattal. Ráadásul a Csík expón minden megtapintható, megkóstolható, megnézhető.

„Ahhoz hogy egy terméket sikeresen el tudjak adni, a nyilvánosság elé kell lépnem vele. Sokszor nem elég az internet sem, kevés, ha a vevő csak virtuálisan látja azt, ami iránt érdeklődik. Szükség van arra, hogy a valóságban is megtapasztalja az adott termék tulajdonságait, sőt, hogy el tudjon beszélgetni az eladóval, első kézből tudjon információkat szerezni. Erre kiváló fórum az expó” – mondta a főszervező.

A vásáron többek között képviselteti magát Csíkszereda Megyei Jogú Város Önkormányzata, Hargita Megye Tanácsa, a Csíki Vállalkozók Egyesülete, a Csíki Népművészek Egyesülete, a Hargita Megyei Népművészeti Iskola, és számos magáncég.
A Csík expo május 25-ig látogatható, reggel 10 órától este 7-ig.

Kimaradt?