banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Virágokkal küzdenek a szabálytalanul parkolókkal szemben Nagyváradon

A nagyváradi George Coșbuc utca lakói eredeti módszerrel küzdenek a járdán szabálytalanul parkoló autók ellen. Az utca lakói megfelelő távolságban kihelyezett virágosládákkal akadályozzák meg, hogy az autósok a járdára parkoljanak – tájékoztat a városháza közleménye.

A nagyváradi utca lakói megelégelték, hogy a járdán parkoló kocsik miatt ellehetetlenül a gyalogos forgalom, a járókelők pedig kénytelenek az úttesten közlekedni. Ezért virágosládákat helyeztek ki, így előzve meg a szabálytalan parkolást.  

„A virágosládák kihelyezésével nemcsak a szabálytalan parkolást sikerült megakadályozni, hanem egy kis oázis is létrejött az épületek között. A növények így arra is emlékeztetnek, hogy a város az ott élő polgároké. A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya hálás a George Coșbuc utca lakóinak az önálló kezdeményezésért. A város zöldterületekért felelős osztálya egyeztetésre hívja a lakókat és segítséget nyújt további virágtartók kihelyezésében, sőt növényeket is biztosít ehhez” – nyilatkozta a városháza képviselője.

Fotó: Nagyváradi Polgármesteri Hivatal

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?