Hatalmas bulival robbantotta be a nyarat Azahriah Csíkszeredában

Hivatalosan is megkezdődött a fesztiválszezon: a NyárON Szereda berobbantotta a nyarat.

A 3 napos csíkszeredai esemény kiemelt pontja volt a sokak által várt Azahriah-koncert, amelyről következtetésképp elmondható, hogy a fiatal zenészt és munkásságát lehet szeretni vagy nem szeretni, az azonban tény, hogy valóban képes tömegeket megmozgatni, és egy kis színpadról is óriási bulit csinálni.

Fotó: NyárON Szereda Facebook oldala

A fesztivál változatos műfaji kínálatában mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Pénteken ugyan még nem a kültéri színpadon, csupán a Publiknak keresztelt födött jégpályán zajlottak a bulik, de olyan nevek álltak a közönség elé, mint például a méltán népszerű Analog Balaton. Szombaton aztán megtelt élettel a NyárON City is: 22 órától színpadra lépett a fesztivál legjobban várt fellépője, Azahriah. A fiatal zenész egy másfél órás show-val örvendezette meg rajongóit, a közönség soraiban pedig tényleg minden korosztály képviseltette magát. A legkisebbektől az idősekig mindenki teli torokból énekelte az elmúlt évek legnagyobb slágereit.

@maszol.ro Milyen volt Azahriah a NyárON Szereda fesztiválon? Mutatjuk!✨ #Maszol #Azahriah #NyárOn #Csíkszereda #koncert #székelyföld #vélemény ♬ eredeti hang – Maszol - Maszol

Azahriah után a magyar zeneipar egyik legkülönlegesebb közreműködésének lehettek szemtanúi az odalátogatók. A Bohemian Betyars és a Parno Graszt külön-külön is hatalmas bulit tudnak csinálni, együtt azonban páratlan hangzásvilágot képesek elérni. A szombati napot hajnalig tartó bulik zárták.Forrás: NyárON Szereda Facebook-oldala

Nem lankadt a hangulat vasárnapra sem. A nap még nem ment le, de a NyárON City színpada előtt már sokan várták a zsámbéki fiatalokból álló ethno-beat zenekart, az Aurevoir-t, akik kellően megalapozták a hangulatot az est további részére, így a közönség már óriási lendülettel vetette bele magát a Besh O Drom, a Wellhello, az Elefánt, majd a lemezlovasok bulijába.

Bár kezdetben kérdéses volt, végül az időjárás is a fesztiválozók pártjára állt, így végeredményben elmondható, hogy a NyárON Szereda valóban méltó kezdése volt a nyárnak, a meghívott előadókkal pedig magasra tette a mércét a szezon hátralevő részére.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?