„Az erdélyi városok ugyanolyan súllyal vannak a térképen, mint a magyarországi városok” – Mi fér bele egy kávéba? Kollár-Klemencz Lászlóval

Kollár-Klemencz László nevét bizonyára sokan ismerik, mifelénk elsősorban a Kistehén zenekarban betöltött szerepe miatt cseng ismerősen.

Laciról viszont el kell mondani, hogy a szó valódi értelmében sokoldalú művész és ember. Az idők során több zenekart és zenei projektet is létrehozott, vagy épp közreműködött ezekben, de az animációs film világában is kipróbálta tehetségét, és akkor még nem is szóltunk az irodalmi munkásságáról.

Kollár-Klemencz László a Kolozsvári Magyar Napokon adott koncertje – ezúttal a Kollár-Klemenc  Kamarazenekar kötelékében érkezett hozzánk – előtt szakított időt ránk, a beszélgetésen pedig elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy hogyan fér bele az idejébe ennyi projekttel foglalkozni. Laci készségesen mesélt erről is, viszont más érdekes dolgok is szóba kerültek, például az is, hogy miken dolgozik most, de arról is szó esett, hogy valójában mennyire kicsi vagy nagy ez a világ.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?