Az Alföldről a New York-i Metropolitanig – Mi fér bele egy kávéba? Miklósa Erika operaénekessel

Szombati meghívottunk egy minden tekintetben különleges vendég, mégpedig Miklósa Erika világhírű koloratúrszoprán Kossuth-díjas,  Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő, aki a Magyar Szent István-rend kitüntetést is megkapta. A Kiskunhalason született művésznővel kolozsvári tartózkodása idején nyílt alkalmunk egy kávézás kíséretében beszélgetni.

Videónk szombaton 11 órakor válik elérhetővé, kattintsatok a YouTube-csatornánkra, majd a feliratkozás fülre, ha nem szeretnétek lemaradni!

Sok mindenre voltunk kíváncsiak eme kétségtelenül egyedi pályafutás kapcsán, Erika pedig a rá jellemző közvetlen módon válaszolt is a kérdésekre, kár, hogy csupán korlátozott időkeret állt rendelkezésünkre. A beszélgetésből kiderül, hogy hogyan is lett opera-énekesnő egy szépreményű sportolóból, milyen volt a milánói Scalában és a New York-i Metropolitanban dolgozni, de az is szóba került, hogy mivel foglalkozik jelenleg az éneklés mellett Miklósa Erika, továbbá, mit csinál olyankor, amikor ideje megengedi, hogy kikapcsolódjon. A beszélgetést szombaton délelőtt 11 órától tekinthetik meg a maszol.ro YouTube-csatornáján.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?