Most megnézheti, mennyi idejét emészti fel egy-egy sorozat nézése

Volt már úgy, hogy nem akart nekifogni egy sorozatnak, mert túl sok időbe kerül, amíg végignézi? Most egy oldal segít azon, hogy könnyebben dönthessen.

A Buzzfeeden található az AT&T alkalmazása, amellyel rögtön meg is nézhetjük, hogy a legmenőbb sorozatok mennyi időt és gigabájtot követelnek meg. Kiválaszthatjuk ezeket a közismert amerikai csatornák szerint is, de bejelölhetjük külön egy vagy több sorozat címét.

Ha például kiválasztjuk a hét évados Mad Men-t, akkor előbb eldönthetjük, hogy melyik évadokat szeretnénk kiszámíttatni. Ezután ráklikkelünk arra, hogy "calculate binge", és máris megnézhetjük a különböző adatokat.

Kiderül például, hogy a szóban forgó sorozat 92 részes, SD minőségben 51, HD-ban 181, 4K streamben 424 GB netforgalmat generálna. Összesen 72 órát vesz fel a végignézése,  vagy 4350 percet. Ez 9,1 munkanapot jelent, 3 teljes napot, esténként két órás nézéssel 36,3 estét, másképp lefordítva 0,4 hetet.

A The Simpsons 618 részes, 28 évados. Ennek a végignézése 4K minőségben már 1339 GB, 229 óravagy 9,5 nap. Összesen 28,6 munkanapot venne fel, ha ez volna a munkánk, 114,4 estét, ha két órát néznénk meg a sorozatból.

Kapcsolódók

Kimaradt?