Válogatott kínzásokkal álltak bosszút a könyvelőnőn a cégvezető gyermekei

Elrabolták, leborotválták a fejét, levetkőztették és megvertek egy Bihar megyei könyvelőnőt a vállalat – ahol dolgozott – főnökének gyermekei, egy fiatal nő és férfi. Az elkövetők cinkosa volt a nő vőlegénye, aki a megyei katasztrófavédelem tűzoltó munkatársa – adta hírül az Antena3 hírtelevízió az ebihoreanul.ro portál nyomán.

A kétgyermekes nőt mintegy nyolc át kínozták, majd meztelenül bedobták az anyja házának kertjébe. A testvérpár azért követhette el a bűncselekményt, mert sejtéseik szerint a könyvelő titkos szerelmi viszonyt folytatott apjukkal, a cégvezetővel, és így akartak bosszút állni rajta. A válogatott kínzásokat a cég székhelyén, az egyik irodában követték el, amiben a nő vőlegénye is közreműködött.Fotó: ebihoreanul.ro

Miután kihajították a ház udvarán, az áldozat a 112-es sürgősségi számot hívta, a kiérkező mentősök kórházba szállították. Az orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy eltört a térde, egy bordája, fejsérülést szerzett és több zúzódás van a testén.

A kínzást elkövető fiatalokat 24 órára őrizetbe vették. A bűnügyi vizsgálatot a katonai ügyészség vette át, mivel a nő vőlegénye belügyi alkalmazott. Az ügyészség vasárnap rendelheti el az elkövetők előzetes letartóztatásba helyezését.

Kapcsolódók

Kimaradt?