banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Bíróság elé állítják az erdélyi mulatós zenészt megölető két nőt

Bíróság elé állítja a Bihar megyei törvényszék melletti ügyészség a két nőt, akik bérgyilkost fogadtak egyikük férjének megölésére, hogy folytathassák a szerelmi viszonyukat, írja a News.ro. Vádat emeltek a férfi ellen is, aki a gyilkosságot 40 ezer lejért elkövette.

Az ügyészség hétfői közleménye szerint a 37 éves nőt családon belüli erőszak (gyilkosság) vádjával, a 41 éves nőt családon belüli erőszakban (gyilkosságban) való bűnrészesség vádjával, a 39 éves férfit pedig gyilkosság vádjával állítják bíróság elé.

Mint korábban írtuk, Venkli István, a Biharban közismert mulatós zenész decemberben tűnt el, négy hónappal később pedig felesége, Venkli Tünde és unokatestvére, Ruba Annamária bevallották, hogy 40 ezer lejt fizettek egy érmihályfalvi bűnözőnek, Nagy Jánosnak azért, hogy végezzen a férfival.Venkli István | Fotó: Facebook

A vádirat szerint 2021. december 18-án este tíz óra körül Ruba Annamária egy félreeső útra csalta Venkli Istvánt Barantó település közelében, ahol a bérgyilkos baltával többször fejbe verte, majd ő és Ruba is többször megszúrta késsel az áldozatot, aki életét vesztette. Venkli István holttestét Ruba autójával szállították el, és Érmihályfalva külvárosában elásták.

A nyomozók szerint a gyilkosságot a két nő pár nappal korábban tervelte ki. Három-négy éve volt közöttük szerelmi viszony, Venkli Tündét pedig állítólag annyira idegesítette, hogy férje ragaszkodott az intim együttlétekhez, hogy úgy döntöttek, erőszakos úton szabadulnak meg tőle.

Az ügyet a Bihar megyei törvényszék tárgyalja.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_3QCqSgiR_Artboard 2-100.jpg
banner_GPTpbb6w_970x250.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?