banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Felesége és unokahúga ölette meg az erdélyi mulatós zenészt

A két nő egymásba szeretett, a férfi pedig a kapcsolatuk útjában állt.

Négy hónap után derült ki, hogy felesége és unokahúga ölette meg Venkli Istvánt, a bihar mulatós zenészt, aki decemberben tűnt el. Az érsemjéni Venkli Tünde és Ruba Annamária bevallották, 40 ezer lejt fizettek egy érmihályfalvi bűnözőnek, Nagy Jánosnak azért, hogy végezzen a férfivel. A két nő azt követően határozta el, hogy megszabadulnak a férfitól, miután egymásba szerettek.Venkli István | Fotó: Facebook

A mulatós zenei körökben viszonylag ismert névnek számító Venkli még decemberben tűnt el, amit a felesége jelentett. A rendőrök a napokban találták meg a holttestét egy Érmihályfalva melletti mezőn elásva. Négyhónapnyi nyomozás után a férfi unokahúga vezette el őket oda, miután többször is megváltoztatta a vallomását, és emiatt rá terelődött a gyanú. Ezután a feleség is beismerte, hogy közösen ölették meg a férjét.

Venkli Istvánt az unokahúga csalta egy kihalt környékre, a semjéni erdő mellé, ahol Nagy János baltával többször fejbe verte, majd késsel, Rubával együtt legalább tízszer megszúrták. A két nő által felbérelt, börtönviselt férfi, aki Érmihályfalván közismert pénzbehajtó, beismerte a gyilkosságot.

Nagy Jánost és Ruba Annamáriát előre megfontolt szándékkal elkövetett emberöléssel, Venkli Tündét pedig emberölésre való felbujtással vádolják. Mindhármukat 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?