banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Többfunkciós épülettel bővült Sepsiszentgyörgy legnagyobb vegyes tannyelvű iskolája

Korszerű közösségi teret és sportolási körülményeket is biztosító épületrésszel bővült a Nicolae Colan általános iskola eddig befejezetlen épülete. Antal Árpád polgármester beszámolója szerint az épületet a kivitelezőtől már átvették, év végéig megérkezik a bútorzat is, így az iskolában tanuló közel 800 gyermek és pedagógus hamarosan használatba is veheti.

Fotók forrása: Antal Árpád Facebook oldala Sepsiszentgyörgy legnagyobb vegyes tannyelvű iskolájának új épületszárnyában pszichológiai rendelő, sportterem, informatikai labor, százharminc férőhelyes konferenciaterem, mellékhelyiségek, öltözők, konyha és egy új iskolai könyvtár is helyet kapott. Az épületben új fűtésrendszert és villanyhálózatot alakítottak ki, nyílászárókat szereltek, hőszigeteltek és a termeket energiatakarékos égőkkel látták el.

A Nicolae Colan általános iskola udvarán még 1994-ben kezdtek építeni egy eredetileg uszodával rendelkező sportcsarnokot ám a munkálatok abbamaradtak. Sepsiszentgyörgy önkormányzata átalakította a terveket és az épület befejezésére 6 millió lejes európai uniós finanszírozású pályázatot nyújtott be. Ebből mostanra készült el a többfunkciós iskolaépület.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?