Sepsi Card: idén is kedvezményes belépőt válthatnak a sepsiszentgyörgyiek

Januártól csak Sepsi Carddal vehetők igénybe a kedvezményes belépők a sepsiszentgyörgyi sport- és szabadidős létesítményekben.

A sepsiszentgyörgyi lakosok kedvezménykártyát igényelhetnek a polgármesteri hivataltól, amelynek felmutatásával kedvező áron vásárolhatnak belépőt a sport- és szabadidős létesítményekbe, így a sugásfürdői sípályákra, a Sugas Spaba, az uszodába és nyáron a városi strandra – hívja fel a figyelmet a városháza.

A sepsiszentgyörgyiek eddig is élhettek ezzel a kedvezménnyel a személyi igazolványuk vagy diákigazolvány felmutatásával, ám januártól csakis a Sepsi Card kártyával rendelkező lakosok számára elérhetők a kedvezményes belépők.Fotó: Sepsiszentgyörgy Önkormányzata/Facebook

A Sepsi Card nevű kedvezménykártya igénylésének a feltétele az ideiglenes vagy állandó sepsiszentgyörgyi lakcím, illetve a más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok is igénybe vehetik. Sepsi Cardot a Sepsi Arénában vagy polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodájában lehet igényelni. A kedvezménykártyát eddig mintegy 400 sepsiszentgyörgyi lakos kérvényezte.  

Miközben a sepsiszentgyörgyiek kedvezményt kapnak az önkormányzati szabadidős és sportlétesítmények használatához, addig a más településekről származóknak teljes árú belépőket kell fizetniük ezekben a létesítményekben.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?