Januártól csak Sepsi Carddal vehetők igénybe a kedvezményes belépők Szentgyörgyön

A sepsiszentgyörgyi lakosok kedvezménykártyát igényelhetnek a polgármesteri hivataltól. A Sepsi Card felmutatásával kedvező áron tudnak belépőt vásárolni a sport- és szabadidős létesítményekbe, így az uszodába, a központi jégpályára, a sugásfürdői sípályákra, a Sugas Spa-ba és nyáron a városi strandra – hívja fel a figyelmet a városháza.

Hozzátették: a kedvezménnyel jelenleg is élhetnek a személyi igazolványuk vagy diákigazolvány felmutatásával, ám jövő év január elsejétől csakis a Sepsi Card kártyával rendelkező lakosok számára lesznek elérhetők a kedvezményes belépők. A kedvezménykártya igénylésének a feltétele az ideiglenes vagy állandó sepsiszentgyörgyi lakcím.

Az igénylőlapot letölthetik a városháza oldaláról, majd kitöltve elküldhetik a secretariat@rekreativ.club címre. Mellékelni kell a személyi igazolvány vagy az érvényes diákigazolvány másolatát és a kérelmező fényképét. A kéréseket személyesen a Sepsi Arénában vagy polgármesteri hivatal ügyfélszolgálati irodájában lehet letenni.

A kedvezménykártyát eddig közel 400 sepsiszentgyörgyi lakos igényelte. A Sepsi Card-ot más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok is igénybe vehetik.

Kapcsolódók

Kimaradt?