Péter Ferenc: Az itt élők problémáit csak mi tudjuk megérteni igazán

A megyei úthálózat fejlesztését, a sürgősségi kórház melletti parkolási problémák megoldását és közművesítést ígért a támogatói aláírások iktatását követő sajtónyilatkozatában Péter Ferenc, az RMDSZ megyei tanácselnökjelöltje. Elmondta, a következő mandátumban a megye csaknem hetvenezer lakosának otthonát szeretnék a vezetékes vízhálózatra csatolni. 

Péter Ferenc kiemelte, a Maros megyei önkormányzat vezetése, de az uurópai parlamenti képviselet is egyaránt fontos a közelgő választásokon, hiszen a megye problémáit nemcsak a román fővárosból fogják megoldani, a fejlesztésekhez szükség van az uniós forrásokra, így brüsszeli képviseletre.

Fotók: Maros megyei RMDSZ

„Az itt élők problémáit csak mi tudjuk megérteni igazán. Bukaresti és brüsszeli asztalok mellől nézve csak egy megye vagyunk a térképen” – hangsúlyozta Péter Ferenc.

A támogatói aláírásokat pénteken iktatta a Maros megyei RMDSZ a körzeti választási irodában, ezt követően a megyeháza előterében mondott beszédet Péter Ferenc a Maros megyei RMDSZ-es tanácsos- és polgármesterjelöltek társaságában.

A megyei tanácsosi jelöltlistát hivatalból az RMDSZ megyei elnöke, Csibi Attila vezeti, őt követi Péter Ferenc jelenlegi tanácselnök, Portik Vilmos László, Marosvásárhely hivatalban levő alpolgármestere, majd Szabó Árpád, Kedei Pál Előd, Szász Izolda, Tamási Zsolt József, Kupás János, Nagy András, Kovács Róbert Zsolt, Bíró Csaba Szilveszter, Bartha Mihály, Szabó Albert, Balogh József, Ilyés Lóránd, Ötvös Koppány Bulcsú, Kelemen Szabolcs, Petru Zelariu, Böjte András, Kocsis Csaba, Vajda György és Dósa Sándor.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?