PNL-kongresszus: Florin Cîţunak kampányol Emil Boc kolozsvári polgármester

Emil Boc, Kolozsvár polgármestere kijelentette pénteken, hogy Florin Cîţut támogatja a Nemzeti Liberális Párt elnöki tisztségéért folyó küzdelemben.

A kincses város elöljárója Nagybányán tartott sajtótájékoztatót Florin Cîţu miniszterelnökkel és Rareş Bogdan EP-képviselővel, a PNL első alelnökével közösen.

Boc kifejtette, az az óhaja, hogy lányai ne külföldön keressék a jobb megélhetést, hanem maradjanak az országban. Azt is szeretné, hogy hazatérjen az a négymillió román állampolgár, aki most külföldön dolgozik. „Ezt csak egy liberális politizálás és a jelenleg kormányon lévő PNL tudja elérni” - jelentette ki a kolozsvári polgármester, aki szerint Florin Cîţu képes a jó irányba kormányozni a liberális pártot, mint ahogy az országot is.

„Ki az az ember, aki irányt tud adni a pártnak és az országnak? Őszintén mondom: Románia jelenlegi miniszterelnöke az, akinek van víziója, képessége, érti a dolgokat, aki egy igazi, vérbeli liberális, akit az vezérel, hogy jólétet teremtsen minden román számára, és aki az általa támogatott politikákkal megteremti nekünk azt a liberális Romániát, amely képes arra, hogy jólétet biztosítson itthon mindenki számára” - mondta Emil Boc.

(Címlapfotón Emil Boc és Florin Cîţu | Forrás: Agerpres)

Kapcsolódók

Kimaradt?