Nem volt mivel hazamennie, ezért ellopta egy kézdivásárhelyi vendéglő autóját a részeg férfi

Halmozta a bűncselekményeket az a kézdivásárhelyi férfi, aki részegen ellopta a vendéglő autóját, amivel elindult hazafele, az is kiderült, hogy hajtási engedélye sincs.

A Kovászna megyei rendőrség tájékoztatása szerint csütörtök éjszaka a járőröző rendőrök  Kézdivásárhelyen a Bem József utcában megállítottak egy autóst.

A kép illusztráció | Fotó: Pexels

A járművet egy 30 éves férfi vezette, akit megszondáztattak és kiderült, hogy erősen alkoholos befolyásoltság alatt áll, ugyanis a készülék 0,94 mg/l alkoholt mutatott ki a leheletében. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi egyetlen járműkategóriára sem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel.

Mivel feltűnt, hogy a férfi egy vendéglő logójával ellátott autót vezetett, a rendőrök kiterjesztették a nyomozást és megállapították, hogy a férfi ellopta az autót, amivel hazafele tartott. A vendéglő autóját könnyű volt elemelnie a parkolóból, hiszen annak ajtaja nem volt bezárva és a kulcsok is a járműben voltak. A férfit 24 órára őrizetbe vették. Lopás, hajtási engedély nélküli járművezetés és alkohol hatása alatt történő járművezetés miatt indult ellene eljárás.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?