Kilopták az üzemanyagot az autópálya építésén dolgozó munkagépekből

Négy Szilágy megyei férfit gyanúsítanak azzal, hogy elloptak közel 900 liter gázolajat az épülő észak-erdélyi autópályán üzembe helyezett munkagépekből.

Az esetről a munkagépeket birtokló vállalat tett bejelentést a rendőrségen. A négy férfi az augusztus 8–16. időszakban éjszakánként három parkoló munkagépből lophatta ki az üzemanyagot a Szilágy megyei Topaszentkirály közelében, ezzel pedig 7500 lejes kárt okoztak.Illusztráció: Asociația Pro Infrastructură/Facebook

A bejelentés nyomán a rendőrök három házkutatási paranccsal érkeztek ki a feltételezett elkövetőkhöz, és találtak is náluk több, üzemanyag tárolására alkalmas műanyag tartályt, amelyeket feltehetően a bűncselekmény elkövetésekor használtak. A rendőrök elkobozták a bizonyítékokat.

A hatóság által küldött közleményből az is kiderült, hogy a feltételezett elkövetők 22 és 29 év közöttiek, hárman hídalmásiak, egy személy pedig topaszentkirályi. A felkutatásukban és elfogásukban a megyei rendőrség munkáját a hídalmási rendőrség, a különleges bevetési szolgálat, a bűnügyi rendőrség, valamint a csendőrség is segítette.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?