Önként jelentkezett az a sepsiszentgyörgyi pár, akit a rendőrség lopás miatt keresett

Bankautomatában felejtette pénzét egy sepsiszentgyörgyi asszony, majd a következő ügyfelek kivették és magukkal vitték az 1900 lejt. A figyelmetlen károsult a rendőrség segítségét kérte, a nyomozó hatóság pedig csütörtök reggel a lakosság segítségét kérte, hogy a térfigyelő kamera felvételei alapján azonosítsák a lopással gyanúsított párt.

Amikor a felvételek nyilvánosságra kerültek, a keresett személyek önként jelentkeztek a rendőrségen és visszaszolgáltatták a pénzt. Radu Stroe a Kovászna megyei rendőrség szóvivője szerint a lopás gyanújával elindított eljárást folytatják, majd az ügyész dönt, hogy figyelembe véve a körülményeket vádat emel-e vagy sem az érintettek ellen.  

Az elkövetők | Fotó: rendőrség

A háromszéki rendőrség szóvivője szerint az eset november 15-én történt, amikor egy asszony a sepsiszentgyörgyi Sugás áruház oldalán felszerelt bankautomatából akart pénzt kivenni, ám csak a bankkártyáját vitte magával, az 1900 lejt a gépben felejtette. Néhány perccel később érkezett a bankautomatához egy nő és egy férfi, akik kiemelték az ottfelejtett összeget és távoztak.

Mivel a rendőrök a térfigyelő kamera felvételei alapján nem tudták azonosítani az érintetteket, csütörtök reggel nyilvánosságra hozták a felvételeket és a lakosság segítségét kérték. Ez vélhetően eljutott a keresett személyekhez, mert délutánra önként jelentkeztek a rendőrségen és visszaadták a pénzt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?