banner_Lby144CD_KUK_12_maszol-970_250.jpg
banner_JLt9ZURq_KUK_12_maszol-300_250.jpg

Maszol #Fórum Csép Éva Andrea szakpolitikussal – Mi változik a szociális juttatások terén 2022-ben?

A Maszol #Fórum csütörtök esti adásában Csép Éva Andrea parlamenti képviselővel, szociális szakpolitikussal beszélget Varga-Mihály Márton. Az adás 20 órakor kezdődik, kövessék Facebook-oldalunkat!

Az élő adás ideje alatt várjuk olvasóink kérdéseit is hozzászólásokban. Szó lesz többek között a nyugdíjemelésekről, a gyerekpénzről, az újonnan elindult, gyermekbántalmazást bejelentő segélyhívószámról és a kommunizmus áldozatai, hadifoglyai leszármazottainak járó kárpótlásáról is.

Az elmúlt időszakban számos kérdés érkezett a szerkesztőségünkbe azzal kapcsolatban, hogy pontosan milyen iratokra van szükség ahhoz, hogy a jogosultak megkaphassák hadifoglyok leszármazottainak járó kárpótlást. A szakpolitikus a január 1-jétől megváltozott szociális támogatásokról is tájékoztat bennünket. A gyermekpénztől a nyugdíjakon át egészen az ösztöndíjakig, hiszen az elmúlt hetekben mindegyik téma parázs vitát eredményezett a közbeszédben. Letisztázzuk, hogy mennyivel emelkedett a gyermekpénz, hogyan lehetne méltányos a nyugdíjrendszer, és milyen változásokra számíthatnak a fogyatékkal élők a nekik járó szociális juttatások terén.  

Ha kérdése vagy véleménye van a témákról, írja meg hozzászólásban az élő adás alatt! Az olvasói kérdéseket vendégünknek is feltesszük, így első kézből kaphatnak választ a felmerülő problémákra.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_xODnunXR_NYAR ON F300x250 px.jpg

Kimaradt?