banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

„Leírhatatlan” volt a halott és sérült barátaik látványa – kihallgatták a Vama Veche-i gázolás két áldozatot

Megtörtént hétfőn a Vama Veche és 2 Mai üdülőtelepekközött történt, halálos áldozatokat követelő közlekedési baleset két sérültjének rendőrségi kihallgatása.

Ügyvédjük, Gabriel Hozoiu szerint a fiatalok azt nyilatkozták, hogy egy nagy sebességgel Vama Veche felől 2 Mai irányába száguldó autó ütötte el őket, és amikor felocsúdtak, az autó sofőrje már elhagyta a helyszínt. Az ügyvéd hozzátette, a fiatalok számára „leírhatatlan” volt halott, illetve sérült barátaik látványa, a történtek traumatizálták őket.

Fizikailag egyikük jól van, a másiknak 3-4 hónapra lesz szüksége, hogy törött keze teljesen meggyógyuljon – állította az ügyvéd.

Fotó: Pro TV

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében folytatódik a bűnügyi kivizsgálás, a közeljövőben a többi szemtanút is kihallgatják. Eddig kihallgatták már a balesetben meghalt két fiatal szüleit, valamint a sérülteket és a sérültek szüleit.

A Konstanca megyei Vama Veche és 2 Mai közötti baleset augusztus 19-én reggel történt, amikor egy kábítószer hatása alatt álló 19 éves fiatalember autójával gyalogosok közé hajtott. A balesetben meghalt egy 20 éves lány és egy 21 éves fiatalember, három fiatal – egy 19 és egy 20 éves fiú, valamint egy 20 éves lány – megsérült.

Amint arról beszámoltunk, a jármű vezetője elhagyta a baleset helyszínét, Vama Veche településen találták meg később a rendőrök. A fiatalemberen drogtesztet végeztek, amely kokain, amfetamin és metamfetamin jelenlétét mutatta ki a szervezetében.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?