banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

 Kolozsvár: 200 euró egy 11 négyzetméteres garzonlakásért? – Felháborodtak a kommentelők

Egy 11 négyzetméteres stúdiólakást összesen 200 eurós havi bérleti díjért adnának ki Kolozsváron. A közösségi médiában villámgyorsan terjedt a lakáshirdetés, 48 óra alatt több mint 37 ezren kommenteltek és hétezren osztották meg a bejegyzést.

„A garzonlakás teljesen bebútorozott és felszerelt, közös hőközpontja van a tömbháznak, a negyedik emeleten található, a havi költségek alacsonyak. Ár: 200 euro (enyhén alkudható)” – áll a kolozsvári Panoramic ingatlancég Facebook-oldalán közzétett hirdetésben.

Fotókon is megmutatták a 11 négyzetméteres garzonlakást, a kommentek pedig egyre ironikusabbak. Az egyik hozzászóló megkérdezte, hogy Easy Boxon is átveheti-e a lakást, míg egy temetkezési vállalat úgy fogalmazott, tágasabb kriptákat készítenek, mint amekkora a hirdetésben szereplő stúdió.

Egy nő azt írta: „Isten ments, hogy megsérülj a lakásban. Nincs hely elesni vagy elájulni”. Akadt olyan is, aki azon tűnődött, vajon befér-e az ajtón egy családi pizza, vagy szeletenként kell behoznia azt. A belügyminisztérium Facebook-oldala is csatlakozott a kommentáradathoz, ők azt írták: „Nem érdekel a garzon, de szeretnénk alkalmazni a fotóst”.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_3QCqSgiR_Artboard 2-100.jpg
banner_GPTpbb6w_970x250.jpg

Kapcsolódók

Kimaradt?