Ismét újrázna Borboly Csaba Hargita megye tanácselnökeként

A csíkszeredai Szabadság téren jelentette be Borboly Csaba újrázási szándékát a Hargita megyei tanács elnöki tisztségéért. Az ötödik mandátumért versenybe szálló megyeelnök az „Emberek embere, akire mindenki számíthat” jelmondattal kíván kampányolni, családjával és győztes csapatával a Hargita megyei emberekért.

„Verseny közben nyertes csapatot nem szokás cserélni, ezért nincs ideje a váltásnak, főleg akkor, amikor egy felfokozott választási évben a szélsőségesség a maximálisra lesz felpörgetve, most a kiállásnak, a folytatásnak van itt az ideje; összefogásról, csapatmunkáról, közös fellépésről kell beszélni” – hangoztatta a megye első embere szombati sajtótájékoztatóján. Röviden vázolta az elmúlt 16 esztendőt, mely idő alatt betöltötte az elnöki pozíciót, felemlítve, hogy 2008-ban, amikor először kandidált Markó Béla, akkori szövetségi elnök felkérésére, egy közismert személlyel – Szász Jenővel – szemben kétharmaddal sikerült nyernie, azóta a polgárok bizalmát választásról választásra elnyerte, ambiciózus terveket valósítva meg a közösséggel együtt.

Fotó: A szerző felvétele

„Én a Hargita megyei embereket képviselem, az ő pártjukon állok, a csapat hatékonyan dolgozik, amit folytatni kell. Ugyanakkor az idén a legnagyobb kihívás a magyarság számára az 5 százalékos küszöb elérése egy olyan helyzetben, amikor nagyon fel lesz pörgetve a szélsőségesség, a magyarellenesség, akkor itt a megyében magas részvételi arányra lesz szükség, hogy képesek legyünk a kihívásoknak megfelelni, ezért nincs szükség megosztásra, semmilyen belső csatározásra. Senkivel nem kívánok szkanderezni. Az eredményekről, a jövőről kell beszélgetni, a fő cél a kétharmad elérése, és hogy a legjobban mozgósított megye legyen a miénk” – hangoztatta az elnök.

A jelen lévő felesége, Borboly Melinda – aki a napokban dobogós helyen jutott be a csíkszeredai Városi Küldöttek Tanácsába (VKT) – támogatásáról biztosította férjét. „A közéletben ismertük meg egymást, segítőkész, harcos ember, akire mindig lehet számítani. Óriási álmai, céljai vannak, és ezeket kemény ellenszélben is eléri.”

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?