Hatszáz új, strapabíró utcai szemetest helyeznek ki Sepsiszentgyörgyön

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata idén nyáron 600 utcai szemeteskosarat vásárolt, amelyeket a TEGA köztisztasági vállalat szerel fel a városban található oszlopokra – tájékoztat a polgármesteri hivatal.

A szemeteskosarak fekete színűek és tartós anyagból készültek. Az egyedi grafikával ellátott szemteseken A mi városunk, a mi felelősségünk! jelmondat olvasható, ezzel is arra bíztatják a lakókat, hogy vigyázzanak a város tisztaságára és a szemetet a kukába dobják, ne pedig az utcára.

„Sepsiszentgyörgy Önkormányzata folyamatosan dolgozik a különböző köztisztaságot érintő szolgáltatások és létesítmények fejlesztésén, arra ösztönözve a lakosságot, hogy ők is figyeljenek oda a környezetükre” – írja közleményében az önkormányzat.

Az első szemeteskosarakat csütörtökön helyezik ki a Gólya utcában, a Stadion utcában és a Vasile Goldiș utcában, a város utcai szemétgyűjtőinek többségét pedig az elkövetkező időszakban cserélik le, Sepsiszentgyörgy olyan utcáiba is kerül majd szemetes, ahol eddig nem volt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?