Tizenhatodik évadát kezdi a sepsiszentgyörgyi M Studio

Szeptember-október periódusban műsoron tartja a Pappa mia, a Pam param és a LIFT című előadásait az M Studio, valamint tűzzsonglőr-produkciókra kerül sor Sepsiszentgyörgyön és környékén. A LIFT-et Bukarestben és a Santo Domingó-i Edanco Nemzetközi Kortárs Táncfesztiválon mutatják be.

Az M Studio évadnyitó előadására augusztus 30-án 19 órától kerül sor a sepsiszentgyörgyi táncstúdióban. A produkció koreográfusa Fehér Ferenc, akinek ez az ötödik közös darabja a társulat színészeivel. A Pappa miá-t legközelebb szeptember 25-én lehet megtekinteni, illetve szeptember 17-én a Linotip független társulat meghívására Bukarestben is látható. Másnap, azaz 18-án pedig a LIFT produkciót láthatja a bukaresti közönség.

A M Studióban ugyancsak műsoron tartják az Andrea Gavriliu koreográfiájában és Mihai Dobre mozgalmas zenei összeállításában készült Pam param produkciót, amelyet szeptember folyamán egy alkalommal, 5-én lehet megtekinteni.

Fotók: Barabás Zsolt

A Dominikai Köztársaság fővárosába, a Karib-tenger partján fekvő Santo Domingóba, az Edanco – a 16. alkalommal megrendezett Festival Internacional De Danza Contemporanea fesztiválra kapott meghívást a LIFT. Az előadást két alkalommal játsszák, október 2-án és 3-án.

A PYRO produkciót szeptember folyamán Sepsiszentgyörgyön az Örkőn, Szépmezőn, a Csíki negyedben, valamint a Kultúrparkban és a Sportnapok keretében is játsszák (naprakész információkért, a helyszínekért és időpontokért kövessék a társulat Facebook oldalát), szeptember 12-ére pedig a kézdivásárhelyi Őszi sokadalomra kapott meghívást a produkció.

Október folyamán megkezdődnek egy új előadás próbái, melynek koreográfusa Gigi Căciuleanu. Az előadás bemutatójára november közepén kerül sor.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?