Hajmeresztő ajánlat: akár a fürdőkádból is főzhet az albérlő

Kolozsváron nincs hiány a hajmeresztő albérletekből, most viszont egy lakástulajdonos új szintre emelte a helykihasználást. Nem is akármennyiért!

Tavaly nagy visszhangot váltott ki az a hirdetés, amelyben egy 11 négyzetméteres stúdiólakást összesen 200 eurós havi bérleti díjért kínáltak kiadásra. Most azonban valaki a kincses város Hajnal negyedében az eddigi csúcstartót letaszítani látszó hirdetést adott fel egy albérletekkel foglalkozó facebook csoportban. 

Az Adevărul hírportál által észrevett hirdetés szerint a kiadóvá vált helyiség egy kis stúdiólakás, amelyért nem kevesebb, mint 500 ropogós eurót kérnek havonta. A kommentelők tömegét azonban nem is az ár, hanem a lakás kialakítása borította ki, ugyanis a bejegyzéshez mellékelt képen jól látható, hogy a fürdőkádat beépítették a konyhapultba.

Fotó: AdevărulSok kommentelő fejtegette a kérdést, hogy vajon tényleg komolyak a hirdető szándékai? Aztán természetesen az emberek sem kímélték a hirdetőt, szép számban érkezett komment a bejegyzéshez: „Ha szívrohamot kapsz, nincs hova esned” – írta valaki; „Fürdök, adok hozzá habot, azt is belekeverem a levesbe. Tökéletes!” – szórakozott valaki más; „Ha a függöny is a lakáshoz tartozik, 600-at adok” – szólt közbe egy másik internetező.

Idő közben a hirdetést levették a Facebook-csoportból, de valószínűsíthetően nem azért, mert valakinek megtetszett az ingatlan, bár a napjainkban tapasztalt kolozsvári albérlethiányt tekintve az sem lenne meghökkentő, ha találtak volna lakót a konyhába, illetve a fürdőbe, vagyis a lakásba…

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?