Búcsúzik diákjától a Palló Imre Művészeti Líceum

Gyászol a székelyudvarhelyi Palló Imre Művészeti Líceum, ebbe a tanintézménybe járt az a 17 éves fiú, aki életét veszítette hétfőn délután, miután részlegesen összedőlt a Tamási Áron Gimnázium bentlakása és ő a romok alá került.

„Intézményünk gyászol. Ilyen tragédia nem szabadott volna megtörténjen. Egy fiatal élet, tele álmokkal, romba dőlt” – kezdi a Facebookon közzétett búcsúzóját a székelyudvarhelyi Palló Imre Művészeti Líceum. „Iskolánk diákja volt, így még fájdalmasabban érinti közösségünket, diákjainkat, de a várost is ez a felfoghatatlan hír”, olvasható a bejegyzésben.

„Még a tegnap zenekari és karácsonyi koncertekre, vásárra készültünk, ma meg sem tudunk szólalni. Koncertjeink a hétről elmaradnak, helyette a gyász és imádság lép fel” – közölte a tanintézet.

December 19-én, kedden 18 órától a Művelődési Ház kiállítótermében a karácsonyi kiállítás megnyitóján emlékeznek meg az elhunyt diákról, egy-egy szál virággal róva le kegyeletüket.

„Egy osztálytárs szavait idézve: »Egy olyan embert veszítettünk el, aki egy felszólalásával képes volt egy egész osztály arcára mosolyt csalni.« Pihenésed legyen csendes, Dávid!” – zárul a megható búcsúbejegyzés.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?