Botrány a PNL-ben: Raluca Turcan lemondásra szólította fel Florin Cîțu pártelnököt

Magatartása és hazugságai miatt kemény üzenetet küldött Raluca Turcan munkaügyi miniszter Florin Cîțunak és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) vezetőségének. A munkaügyi miniszter a pártelnök és az egész tárgyalócsoport lemondását követeli, derült ki abból az üzenetből, amit Raluca Turcan küldött párttársainak egy belső kommunikációs csatornán.

Raluca Turcan a PNL egyik belső kommunikációs csatornáján tette közzé hétfőn felháborodott üzenetét. A munkaügyi miniszter azzal vádolja a pártelnököt, hogy hozzáállása nem megfelelő a miniszteri javaslatok kialakításához: „Florin, te még a nyugdíjpénzzel is pókert játszol. Több mint egy hónapja folyamatosan ismételgetem, hogy november 26-a ótán nincs több pénz sem nyugdíjra, sem juttatásokra. Az összegeket helyreigazításra használtad. Mindezt csak azért, hogy a számok jól mutassanak a Facebook-bejegyzéseidben” – tette hozzá.

Raluca Turcan | Fotó: Agerpres

A munkaügyi miniszter kifogásolta, hogy a PNL nem a saját, hanem a Szociáldemokrata Párt javára tárgyal és tálcán kínálja fel a lehetőségeket a PSD-nek. Raluca Turcan ugyanakkor felháborodását fejezte ki Florin Cîțu felelőtlensége miatt is: „Azt hiszed, hogy senki nem veszi észre a hazugságaidat? Semmi, amit eddig mondtál, nem volt igaz” – hangsúlyozta. Úgy gondolja, nem meglepő, hogy sok bírálat éri a PNL-t, hiszen politikailag helytelen döntéseket hoznak. Üzenetében a pártelnök és a tárgyalócsoport és a pártelnök azonnali lemondását kéri.

banner_yPcbUIdB_300x250-maszol-HF23_3mb.gif
banner_vtAivxH1_web-banner-HF23.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?