Bejelentette újrázási szándékát Korodi Attila polgármester

Korodi Attila polgármester bejelentette újrázási szándékát csütörtökön a Mikó-vár előtti téren, miután benyújtotta a jelöléshez szükséges dokumentációt.

Az eseményen többek között jelen voltak a megyei és városi önkormányzati képviselők, egyházi és közbirtokossági vezetők, Tánczos Barna szenátor, Hajdu Gábor képviselő, Borboly Csaba megyei tanácselnök, Becze István tanácsos, az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének ügyvezető elnöke, csíkszéki polgármesterek, akik támogatásukról biztosították a munkát folytatni kívánó elöljárót.

A szerző felvétele

Korodi Attila fontosnak tartotta kiemelni, hogy az elmúlt négy éveben sikerült lefektetni azokat az alapokat, melyek az elkövetkezőkben fontosak a város felvirágoztatásában egyházi, kulturális, sport, gazdasági és oktatási téren. Ehhez fontos volt a megvalósult összefogás város és vidék között, mert Csíkszereda a csíki-medence minden lakójának az élettere is, egy fontos kapocs. Szervezeti szinten is összehangolták a város és a vidék együttműködését.

„A következő években is folytatni kívánjuk a munkát, lendülettel tovább visszük, mert Csíkszereda a szívügyünk, fontos, mi lesz holnap, hogy ez a város nekünk és gyerekeinknek igazi otthon legyen” – hangoztatta Korodi Attila. Csíkszereda újrázni kívánó polgármestere hangsúlyozta a család fontosságát, ezért kiemelt stratégiája a városvezetésnek az oktatás és a gazdaságfejlesztés.  „Több mint 90 hektáron fejlesztünk ipari parkot, a beruházóknak adókedvezményt biztosítunk, mert a jól fizetett munkahely a családi élet egyik stabil alapja. A lakásügynökséggel közösen a fiataloknak tömbházépítési program kezdődik, de az idősekről sem feledkezünk meg, ezért egy öregotthon számára telket vásároltunk. A jól megalapozott munkának köszönhetően gyümölcsöző évek következnek. Látványos dolgokat vittünk végig, jó alapokat építettünk ahhoz, hogy ez a város élhető, modern, kreatív, innovatív, hagyományaira büszke legyen” – vázolta a megvalósításokat és a jövőképet Korodi.

Az RMDSZ Csíkszereda Városi Szervezete Városi Küldöttek Tanácsának március 11-én elfogadott határozata értelmében március 18-ig lehet jelentkezni az RMDSZ önkormányzati képviselőjelölti listájára.

(Nyitókép: RMDSZ)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?