Évzáró gála keretében díjazta legjobbjait az FK Csíkszereda

Hetedik alkalommal szervezte meg évzáró gáláját az FK Csíkszereda és a Székelyföld Labdarúgó Akadémia. Az eseményen elismerést kaptak a 2023-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtó labdarúgók.

Nagyszabású évzáró gálát tartott kedden este az FK Csíkszereda. A Szakszervezetek Művelődési Házának nézőterét zsúfolásig megtöltő, több száz kicsi és nagy labdarúgó megnézhette az év legszebb pillanataiból összeállított kisfilmet, majd Dusinszki Zoltán, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia (SZLA) szakmai igazgatója köszöntötte a résztvevőket.

Dusinszki Zoltán, a Székelyföld Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója | Fotók: FK Csíkszereda | Pál Zoltán

A szakember kiemelte, hogy új korosztályokkal, új csapatokkal vágtak neki a 2023/2024-es szezonnak, valamint új bajnoki kihívások elé néztek a székelyföldi klub sportolói. Az akadémia szakmai vezetője elismeréssel szólt a piros-fekete futballisták által elvégzett munkáról, a befektetett energiáról és arra biztatott mindenkit, hogy szorgalmukkal, igyekezetükkel a továbbiakban is tegyenek meg mindent a hőn áhított sikerért.

Az eseményen jelen volt Tóth László, Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusának főkonzulja, Korodi Attila, Csíkszereda megyei jogú város polgármestere, valamint Sógor Enikő alpolgármester is.

Tóth László, főkonzul

A diplomata korunk legelismertebb magyar labdarúgóját hozta fel példaként. Mint kiemelte: Szoboszlai Dominik nem csupán hatalmas tehetség, hanem minden egyes nap alázattal, kitartással, végtelen szorgalommal tesz meg mindent annak érdekében, hogy tehetsége kibontakozzon és valódi sikerekhez vezessen. Korodi Attila kiemelte, Csíkszereda sportéletének szerves része a labdarúgás, amely a többi népszerű sportág mellett meghatározó a megyeszékhely mindennapjaiban.

A köszöntők elhangzását követően az egyéni elismerések átadása következett. A kupákkal és oklevelekkel azokat a labdarúgókat díjazták, akik 2023-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak csapatukban. A díjak átadásában a meghívott vendégek működtek közre.

Az egyéni díjazásokat és a köszönetnyilvánításokat a labdarúgók megajándékozása követte. Minden csapatot egyenként szólítottak a színpadra és mindenki átvehette klub apró figyelmességét. meglepetését. Az estét közös fotó elkészítése zárta.

A díjazottak:

Az év játékosa
U14-es korosztály: Keresztes Tamás
U15-ös korosztály lányok: Kádár Noémi
U15-ös korosztály fiúk: Máthé Apor
U16-os korosztály: Nyitra Szabolcs
U17-es korosztály lányok: Szőke Eszter
U17-es korosztály fiúk: Jakab Krisztián
U18-as korosztály: Kárándi Botond

Az év felnőtt női játékosa
Haraszti Fanni

Az év felnőtt férfi játékosa
Gyenge Szilárd

Az év utánpótlás edzője
Incze Tibor

Az év akadémiai edzője
Benkó Tihamér

Az akadémia legjobb kapusa
Simon Máté

Az akadémia legjobb játékosa
Balogh Szilárd

A 12. játékos
Lokálpatrióták szurkolói csoport

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?