„Amikor megláttam, azonnal rosszul lettem és hánytam” – gusztustalan levest adtak a kórházban

Gusztustalan levest kaptak a Nagybányai Megyei Sürgősségi Kórház szülészeti osztályára beutalt édesanyák nem rég. Az egyik páciens egy videót is közzétett az ehetetlen levesről.

Koraszülés miatt került kórházba egy nő, aki nem rég megosztott egy videót a kórházi kosztban kapott csirke húslevesnek nevezett valamiről. A levesben lévő húson ugyanis még a tollak is rajta voltak. Nagy port kavart a román nyelvű médiában az újdonsült anyuka által megosztott videó. „Amikor megláttam, azonnal rosszul lettem és hánytam” – írta a szülészetre beutalt nő.

Az eset után a kórház igazgatója, Alexandru Oros által jegyzett nyilatkozatban az írták, hogy a gusztustalan leves elkészítésében érintett konyhai dolgozókat felelősségre vonják. „Sajnálatos eset történt, amiért bocsánatot kérek az édesanyától és a kórház többi betegétől is” – írta az igazgató.

Hozzátette, belső vizsgálatot indítottak, mivel valakinek felelnie kell a munkahelyi hanyagság miatt. Az igazgató annak a lehetőségét sem zárta ki, hogy elbocsátják az érintett alkalmazottat, ha ez javít a kórház megítélésén.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?