banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

A perjámosi csónakbaleset újabb áldozatát találták meg

A tragikus csónakbaleset után egy héttel egy újabb áldozat holttestét találták meg a búvárok. Két gyereket még keresnek.

A férfi holttestét vasárnap a Temes megyei Egres község területén találták meg, annak a helynek a közelében, ahol csütörtökön megtalálták a baleset egy másik áldozatát is. A mentőegységek folytatják a keresést, mert egy kisfiú és egy kislány még mindig nem került elő.

Fotó: Temes Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség

Mint ismert, egy gyermek meghalt és többen eltűntek, amikor felborult egy csónak a Maros szakaszán a perjámosi (Periam) kikötő környékén. A nyomozás során kiderült, hogy a csónak nem volt bejegyezve, továbbá az azt vezető férfi nem rendelkezett jogosítvánnyal, ittas volt. A férfit 24 órára őrizetbe vették, emberölés bűntette miatt indítottak nyomozást ellene, jelenleg szabadlábon van.

Tizenegy személy, öt felnőtt és hat kiskorú szállt fel a csónakra. Két utast – egy 28 éves nőt és 3 éves gyerekét – a folyó déli, Temes megyei partján találták meg. A helyszínre érkező mentősök megpróbálták újraéleszteni a gyereket, de nem sikerült. Négy személyt – két felnőttet és két gyereket – nyilvánítottak eltűntnek. Egy férfi holttestét öt nap keresés után, csütörtökön találták meg, a másik felnőttet egy hét után, vasárnap.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_fX8C1fFi_KUK_Webbanner_300x250_ANIM_UJ.gif
banner_yJD1hpjB_KUK_Webbanner_970x250_ANIM_UJ.gif
banner_fZuguXC4_KUK_Webbanner_728x90_ANIM_UJ.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?