Keresi a támadóját: gyerekei előtt verték meg a nagyszebeni nőt

A Facebookon kért segítséget támadója azonosításához egy nő, akit a gyermekei szeme előtt, fényes nappal ütlegelt egy férfi a nagyszebeni forgalomban.

Az áldozat beszámolója szerint az incidens szombat délután történt. Egy szemafor előtt várakozott az autójában, a hátsó ülésen a két gyerekével, amikor egy Audi beállt elébe. Időközben zöldre váltott a lámpa, és nő intett a sofőrnek, hogy induljon el.

Ezt nem kellett volna, mert a férfi kiszökött az Audiból, hozzárohant, feltépte az ajtót, s ráordított: ki vagy te, hogy elém vágjál? „Ismétlem, ő állt be elém az utójával” – írta az áldozat. A férfi káromkodva visszaült az autójába, de nem akart elindulni. Ekkor a nő ismét intett neki, hogy taposson bele, mert még zöld a lámpa.

A férfi ettől vadállattá változott: ismét kiszállt az Audiból, s nekirontott az áldozatának. A riadt gyermekek szeme láttára ütlegelte a kormánynál ülő nőt ahol érte, fenyegette, hogy megöli, majd eltávozott. A történtek után az asszony 11 órát töltött a sürgősségen, sérülései miatt nyakmerevítőre van szüksége.

„Hogy történhet meg ilyesmi 2018-ban Nagyszebenben, Európa Kulturális Fővárosában?” – írta a nő, aki segítséget kért az SB-69-PAO rendszámú autó sofőrjének azonosításéhoz.

Kimaradt?