Még a rendőrautót is megrongálta az ittas Hargita megyei motorbiciklis

Rendőrök üldöztek és kaptak el Csíkszentmártonban egy motorbiciklist, miután az nem állt meg a felszólításukra. Mint később kiderült, alkohol befolyása alatt állt, be nem jegyzett járművel közlekedett és nem volt jogosítványa sem, sőt még a rendőrautót is megrongálta – közölte a hírt honlapján a Hargita Megyei Rendőrség.

Vasárnap este a Csíkszentmártonban járőröző csíkszeredai rendőrök vették észre, hogy Csekefalván az egyik községi úton elhúzott mellettük egy be nem jegyzett motorbicikli. A rendőrök fény- és hangjelzéssel is próbálták megállítani, de a motoros továbbhajtott, ezért a nyomába eredtek. Az egyik pillanatban azonban elveszítette uralmát a motorbicikli felett és elesett. Nem sérült meg, de a zuhanó motorbicikli megrongálta a rendőrautót.

A kihágást elkövető személy a 42 éves csíkszentmártoni B. Z., a leheletében 0,37 mg/l alkoholkoncentrációt mértek, ugyanakkor nem volt jogosítványa sem. A férfi ellen be nem jegyzett jármű jogosítvány nélküli vezetésének vádjával indul eljárás.  

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?