Egész Olaszországot sokkolta ennek a 29 éves romániai nőnek a története

Egész Olaszországot sokkolta annak a 29 éves nőnek és két kiskorú, 3 és 9 éves fiának a története, amelyet a La Repubblica című római napilap írt meg.

A romániai nő 2007-ben, 19 évesen érkezett Olaszországba, annak is a déli csücskébe, egy calabriai kisvárosba, Lameziába, hogy egy idős nőre vigyázzon. A megpróbáltatásai az ápolt személy halála után kezdődtek, ugyanis az idős hölgy fia nem engedte távozni, bezárta a ház pincéjébe. Ott éveken keresztül kényszerítette közösülésre, ezekből az „együttlétekből” két gyermek is született.

A nagyobbik fiú már 9 éves, a kisebbik pedig 3 éves. Az anyjukkal éltek a pincében, vezetékes víz, villanyáram és vécé nélkül patkányok és egerek között. Ágyként szétvágott kartondobozokat használtak.

Az 50 éves olasz férfi akkor bukott le, amikor a rendőröknek egy közúti rutinellenőrzés alkalmával feltűnt, hogy a vele utazó nagyobbik fiú mennyire rongyos és piszkos ruhákban van és követelték, hogy beszélhessenek a gyerek anyjával.

A carabinieriket is sokkolták a látottak: a romániai nő teljesen el volt szakadva a valóságtól, több mint egy éve nem fürdött meg, a testén levő sebeket halászzsinórral varrták össze.

A nőt és két gyerekét biztonságba helyezték, az erőszakos olasz férfit pedig őrizetbe vették. 

Kimaradt?