FRISSÍTVE - Előzetesben a 15 éves barátnőjét megfojtó Hargita megyei férfi

FRISSÍTVE: A Hargita Megyei Törvényszék kedd este elrendelte annak a 28 éves Hargita megyei férfinek az előzetes letartóztatását, aki hétfőn megfojtotta a 15 éves barátnőjét egy erdőben – tájékoztatta lapunkat Gheoghe Filip rendőrségi szóvivő. A gyilkos bűnvádi pere vélhetően gyors lefolyású lesz, mivel beismerte tettét.

KORÁBBAN ÍRTUK: Őrizetbe vettek egy gyergyóhollói férfit, aki megölte a 15 éves barátnőjét. A gyilkos maga hívta fel a rendőrség figyelmét a szörnyű tettére.

A Hargita megyei rendőrség keddi tájékoztatása szerint hétfőn délelőtt tíz óra körül a 112-es segélyhívószám diszpécserszolgálatát arról értesítette egy 28 éves férfi, hogy megölte a 15 éves barátnőjét Gyergyóholló közelében, egy erdőben.

Az ügyészség és a rendőrség kiszállt a helyszínre, és megtalálták a lány, B. A. élettelen testét. A mentősök próbálkoztak az újraélesztésével, ám nem jártak sikerrel. A gyilkossági szakértők megállapították, hogy a lányt megfojtották.

A rendőrség információi szerint a tettest, G. T.-t egy féltékenységi roham késztette arra, hogy megölje a barátnőjét. A férfit őrizetbe vették, a Hargita Megyei Törvényszék kedden várhatóan elrendeli az előzetes letartóztatását.

Kapcsolódók

Kimaradt?