Singureni-ben vadászik Donald Trump fia

Nicolae Robu, Giurgiu polgármestere szerdán azt nyilatkozta egy sajtótájékoztatón, hogy az Egyesült Államok elnökének nagyobbik fia a Giurgiu megyei Singureni település melletti magánterületen vadászik. 

„Én is hallottam, hogy Giurgiu megyében vadászik az amerikai elnök fia, és kicsit elcsodálkoztam, mert magam is szenvedélyes vadász vagyok, és tudnom kellett volna egy olyan vadászterületről, amelyért megéri ide jönni. Úgy gondolom, hogy Singureni-ben zajlik a vadászat, ott van egy magán vadászterület, amelyet átvett egy egyesület. Tavaly sejkek jöttek ide szarvasokra, muflonokra vadászni. Több mint százhektáros terület, kiengedik az állatokat a karámból, és úgy vadásznak rájuk" - állítja Nicolae Barbu. 

A Giurgiu megyei vadász- és horgászegyesület vezetője, Ionel Mirică szerint nem az általuk kezelt területeken vadászhatnak, ugyanis tőlük senki nem kért ilyen engedélyt, így valószínű, hogy magánterületen zajlik a vadászat. 

Giurgiu polgármestere azt állította, hogy látott az interneten egy fényképet, amelyen látszik hogy 80-90 vaddisznót, hét szarvast, egy muflont és más állatokat lőttek már le a vadászat során, amelyen Donald Trump fia is részt vesz.

Kimaradt?