A SepsiTroll is kiáll Antal Árpád mellett, és ezt sajátos stílusban teszi

Igyekeznek mindenből viccet csinálni, legyen szó a magyar nyelv használatát tiltani akaró törvénytervezetről, a vármegyésekről vagy a színházat cenzúrázni akaró "művészetkedvelőkről". Megalakult a SepsiTroll Facebook-oldal, és azt üzenik: kiállnak Antal Árpád polgármester mellett.

A sepsiszentgyörgyi fiatalok első poénjai sikert arattak: a DNA szentgyörgyi látogatásába becsempészték a híres Travolta-mémet, de sorra került a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a hivatalokból kiűzendő magyar nyelvhasználat, vagy a szentgyörgyi központ felújításának tempója.

Mit akar a DENEA, nem érti ezt TRAVOLTA......SEM

Posted by SepsiTroll on Wednesday, February 17, 2016

Megkerestük a trollokat, akik azt nyilatkozták, pártalapításban reggeli előtt még nem gondolkodnak, de támogatják a melegházasságot és a szentgyörgyi polgármestert.

CsikiDicaprio

Igazi Csíki Sör - Nem loptuk!

Posted by SepsiTroll on Friday, February 19, 2016

"Furcsaságokra furcsán reagálunk, nem akarunk sértőek lenni, csak csípkelődőek. Ezen természetesen meg fognak sokan sértődni, de amit csinálunk, az nem rosszindulat, csak rossz poén" - fogalmaztak hozzátéve, céljuk nem igazán van, sőt tulajdonképpen egyáltalán nincs – "de lehetne".

Kimaradt?