Felakasztotta magát egy hatodikos fiú Krasznán

Feltehetően öngyilkos lett a Szilágy megyei Krasznán csütörtökön egy 13 éves fiú - tájékoztat a Vocea Transilvaniei. A hatodikos gyermek holttestét a családi ház padlásán találták meg.

A Szilágy megyei katasztrófaelhárítás szóvivője, Maria Cristea elmondta, nagy valószínűséggel a gyermek maga vetett véget az életének, felakasztotta magát. Holttestét a zilahi megyei kórház hullaházába szállították boncolásra.

A 13 éves fiú a Cserey – Goga Iskolaközpontba járt. Az igazgató, Daniel Ardelean elmondta, a tanuló nem mutatta annak jeleit, hogy öngyilkosságra készül.

Hozzátette, voltak problémái a tanulással, osztályismétlő volt, és 3-4 tantárgyból is korrepetálnia kellett. "Viszont a tanulmányi eredményei nem érintették fájdalmasan. Múlt héten az osztálytársaival együtt kirándult az Erdélyi Szigethegységben, ahol másokkal együtt jól érezte magát. Egy nappal az öngyilkossága előtt pedig fagyizni ment az osztálytársaival" - számolt be az igazgató.

A pedagógus tájékoztatása szerint a fiú rendezetlen családi háttérrel rendelkezett, apja külföldön dolgozik. Legtöbbször nagymamájánál aludt, ezzel is magyarázható, hogy miért fedezték fel elég későn a holttestét.

Kimaradt?