Szőnyeget és hintalovat is eszik egy kislány

A négyéves Jessica Knight megdöbbentő betegségben szenved: olyan evészavar alakult ki nála, amelynek során szőnyegek alsó részét, és már bútorok darabkáit eszi meg.

Az anyuka elmondta, hogy már nagyon aggódik, hiszen a kislány a kanapé szivacsát, és a kistesó hintalovát is elkezdte enni. A 36 éves Kelly Will akkor vette észre először, hogy a kislányával valami baj van, amikor a gyerekszék műbőr borítását ette kétéves korában. Ha ez még nem volna elég döbbenetes, a kicsi a cementet is felvette az étlapjára: a padló darabkáit is megeszi, illetve a játszótéren lévő homokból is rendszeresen fogyaszt.

Az anyát szörnyen sokkolta, amikor Jessica a szombájában lévő szőnyeg gumiból készült aljának a felét elfogyasztotta. Az aggódó édesanya elvitte orvoshoz a kis Jessicát, a szakmai vélemény pedig pusztán az volt, hogy ez egy kisgyereknél előforduló jelenség, és majd kinövi azt.

Kelly ettől függetlenül sulykolta a kislányába, hogy emiatt még nagyon megbetegedhet - ennek eredménye az lett, hogy a kislány elkezdte titkolni a dolgot.

 

Kimaradt?