Whitney Houston lányát lekapcsolták a lélegeztetőgépről

Levették a lélegeztető gépről Whitney Houston lányát, Bobbi Kristinát. A világsztár lányát az apja, Bobby Brown vitette át egy atlantai kórházba, de már ott sem tudtak tenni semmit érte - írja a The Daily Mail alapján a Blikk.

A 21 éves Bobbi Kristinát a múlt szombaton találta meg partnere, Nick Gordon élettelenül a fürdőkádban, a mentősöknek sikerült újraéleszteni, de sosem tért magához. Kísérteties módon ugyanabban a pózban találták meg, mint anyját. Nem kizárt, hogy kábítószert fogyasztott, úgy feküdt be a vízzel teli kádba, amiben találták. Kristina igen korán kapcsolatba került a kábítószerekkel, apja, anyja is narkózott már kiskorában is.

„Nagyon nehéz döntést kellett meghoznia Brownnak, napok óta halogatta. Valami azt súgja, bünteti magát, szörnyű dolgot kapott pont a születésnapjára” - tudatta az AP hírügynökséggel a kórház egyik alkalmazottja. Egyelőre úgy tudni, apjának kellett kikapcsolnia Kristina lélegeztető gépét, nem is akármikor, a születésnapján. Az is most derült ki, hogy második felesége gyereket vár, a rapper azonban nem tud örülni semminek.

A lány nagy valószínűséggel nem fog felébredni a kómából, apja azt mondta, imádkozik a lányáért.

Kapcsolódók

Kimaradt?