Még ki se hűlt Irina után Cé ágya, Lucia máris belebújt

Ha hinni lehet a világsajtót bejáró pletykáknak, Cristiano Ronaldo csak pár napig volt facér: a Real Madrid sztárja a klub tévéjénél dolgozó Lucia Villalonnal vigasztalódott az Irina Sejkkel történő szakítása után. 

A gyönyörű fehérneműmodell Irina Sejk csupán szombaton törte meg a csendet és kavarta fel az állóvizet, amikor elmondta, valóban szakított a Real Madrid portugál sztárjával. 

Az immár háromszoros aranylabdás portugál klasszis sokáig a hírek szerint nem szomorkodott, máris a gyönyörű spanyol sportriporter, Lucia Villalon társaságában keresi az örömöt. 

A sztori alapja egy közös kép az Aranylabda-gáláról, amelyre Irina már el sem kísérte Cristianót, de egyes lapok szerint azóta már bimbózik a románc Ronaldo és a jogot valamint újságírást végző Villalon kisasszony között.

Az állami műsorszolgáltató RTE a csinos barna Luciát nevezte meg a futballista új lehetséges barátnőjeként. A hírt egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

A királyi gárdánál nem ez lenne az első eset, hogy egy futballista egy csinos riporternő mellett köt ki, Iker Casillas 2009-ben kezdett el randizni Sara Carboneróval, akivel azóta van egy egyéves fiuk, Martín, Sergio Ramos pedig Pilar Rubio oldalán találta meg a boldogságot – a párosnak szintén van egy kisfia, Sergio Ramos Rubio.

Kimaradt?